×
Ürünler Sepete Eklendi
199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Mng Kargo İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir
Siparişler İletişim Giriş Yap / Kayıt Ol
ROYAL CANIN

Royal Canin Dog SHN Giant Junior Köpek Maması15 KG

2.449,00 TL 4.042,50 TL ROYAL CANIN
Kategoriler : Yavru Köpek Maması
Marka : ROYAL CANIN
Barkod : 3182550707077
Stok Kodu : RCN-303115
Stok Adeti : 0
Havale : 2.375,53 TL (%3 havale indirimi)

Tahmini olarak 17 Eylül tarihinde kargoya verilecektir.
Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

*Bu üründen En Az 1 En Fazla 20 adet sipariş verebilirsiniz .


199 ₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Sağlam Paketleme

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak 100.00₺ alışveriş yapana %3 İndirim

Büyüme, köpeğinizin hayatında önemli bir aşamadır; büyük fiziksel değişikliklerin yanı sıra yeni karşılaşmalar ve keşifler zamanıdır.

Özellikle bu önemli dönem boyunca, yavru köpeğiniz büyüdükçe ve geliştikçe, optimal sağlığını desteklemek için diyeti önemlidir.

ROYAL CANIN® Giant Junior mamaları, bağışıklık sistemi gelişmekte olan yavru köpeğinizin doğal savunmasını desteklemek için çok yararlı E vitamini de dahil olmak üzere patentli bir özel antioksidan kompleksi içerir.

Özel olarak uyarlanmış enerji içeriği sayesinde ROYAL CANIN® Giant Junior, yavru köpeğinizin gelişiminin ikinci aşamasındaki yüksek gelişim hızını desteklemeye yardımcı olur.

Ayrıca ROYAL CANIN® Giant Junior dev ırk köpek yavrularında iyi kemik ve eklem desteğine katkıda bulunur; kalsiyum ve fosfor gibi enerji ve minerallerin dengeli alımı sayesinde bu sağlanır.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DESTEĞİ
Büyüme, köpeğinizin hayatında önemli bir aşamadır: büyük değişiklikler, keşifler ve yeni karşılaşmaların zamanıdır. Bu dönem sırasında, yavru köpeğin bağışıklık sistemi aşamalı olarak gelişir. GIANT Junior özellikle de E vitamini içeren patentli* bir antioksidan kompleksi sayesinde yavru köpeğinizin doğal savunmasını desteklemeye yardımcı olur.

BÜYÜME AŞAMASI: KAS GELİŞİMİ
8 aylıktan itibaren ikinci büyüme aşaması sırasında çok büyük cins yavru köpeklerde kas gelişimini desteklemeye yardımcı olmak üzere uyarlanmış bir protein ve L-Karnitin içeriği.

KEMİK VE EKLEM DESTEĞİ
Dengeli enerji ve mineral (kalsiyum ve fosfor) alımı sayesinde , çok büyük cins yavru köpeklerde iyi kemik mineralizasyonuna katkıda bulunur, böylelikle kemik güçlenmesini ve eklemleri destekler.

KOMPOZISYON:
Kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, mısır, mısır unu, pirinç, bitkisel protein izolat*, hayvansal yağlar, buğday unu, pancar küspesi, hidrolize hayvansal proteinler, mineraller, balık yağı, soya yağı, mayalar ve ilgili parçalar, frukto-oligo-sakkaritler, fsi- lyum kabuğu ve tohumları, hidrolize maya (mannan-oligo-sakkarit kaynağı), maya ekstratları (beta-glukan kaynağı), kadife çiçeği özü (lutein kaynağı), hidrolize edilmiş kabuklu hayvanlar (glukozamin kaynağı), hidrolize edilmiş kıkırdak (kondroitin kaynağı). İLAVELER (her kg için): Beslenmeye dayalı ilaveler: Vitamin A: 16500 IU, Vitamin D3: 1100 IU, Vitamin E: 340 mg, E1 (Demir): 35 mg, E2 (Iyot): 3,5 mg, E4 (Bakır): 11 mg, E5 (Manganez): 45 mg, E6 (Çinko): 128 mg, E8 (Selenyum): 0,06 mg –

Teknolojik ilaveler:
Sedimanter kökenli klinoptilolit: 10 g - Organoleptik ilaveler: Yucca ekstratları: 125 mg - Koruyucular - Antioksidantlar.

ANALİTİK BİLEŞENLERİ:
Protein: %31 - Yağ: %16 - Kül: %7,4 - Diyetsel lif: %1,3 - Kalsiyum: %1,26 - Fosfor: %1 - L-karnitin: 300 mg/kg.

BESLENME TALİMATI:
Tabloya bakın. Parti kodu, tescil numarası ve son kullanma tarihi için, ambalajin üzerine bakınız. Serin ve kuru bir yerde saklayınız

L.I.P.: çok yüksek sindirilebilirliği özelliğinden dolayı seçilmiş protein.

Ağırlık : 7,6 - 15 Kg
Lezzet : Tavuk
Yaş Seçimi : Yavru (0-1 Yaş)
Irk Boyutu : Dev (Giant)

 



ORİJİNAL ÜRÜN
Her zaman resmi distribütörlerle çalışırız. Güvenle satın alıp, kullanabilirsiniz.


15 gün içerisinde ücretsiz kargoyla satın aldıklarınızı iade edebilirsiniz.


199 TL üzeri tüm siparişlerde, Türkiye'nin her yerine kargo BEDAVA!


Stok Kodu RCN-303115
Barkod 3182550707077
EAN
Kategoriler Yavru Köpek Maması
Markalar ROYAL CANIN
Etiketler Royal Canin Dog SHN Giant Junior Köpek Maması15 KG
Kullanım Durumu Yeni
Yaş Seçimi Yavru (0-1 Yaş)
Lezzet Tavuk-Hindi

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap