×
Ürünler Sepete Eklendi
199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir 199 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Hepsijet ve Mng İle Siparişleriniz Özel Kolilerimiz ile Aynı Gün Kargoya Verilir
Siparişler İletişim Giriş Yap / Kayıt Ol
Dreamies

Dreamies Avantajlı Paket 24 lü

799,00 TL 1.200,00 TL
Marka : Dreamies
Barkod : 0707033845690
Stok Kodu : RZG-025
Stok Adeti : 106
Havale : 775,03 TL (%3 havale indirimi)

9 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!

*Bu üründen En Az 1 En Fazla 20 adet sipariş verebilirsiniz .


199 ₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Özel Kolilerimiz İle Sağlam Paketleme

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak 100.00₺ alışveriş yapana %3 İndirim
  • Ürün Açıklaması: Yetişkin kediler ve 8 haftalıktan büyük yavru kediler için tamamlayıcı mama. Dışı çıtır, içi yumuşak yapısı vardır. Sadece 2 Kalori. Zengin vitamin ve mineraller içerir. Yapay tatlandırıcı içermez.
Kullanım Önerileri – Beslenme Talimatı: Yetişkin kediler için, günde 20 parçaya kadar besleyin. Yavru kediler için, günde 6 parçaya kadar besleyin. Ödül maması ile beslediğinizde ana besin miktarını buna göre ayarlayınız. Serin ve kuru yerde saklayınız. Paketi açtıktan sonra sıkıca kapatarak saklayın ve 4 hafta içinde tüketin. Yanında mutlaka taze içme suyu bulundurunuz. En uygun ambalaj üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır, parti numarası, fabrika tanımlama numarası: paketin arkasına bakınız. Boğulmaya engel olmak için; torbaları bebeklerden, çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz.
Bileşenler: tahıllar, sebze kaynaklı ürünler, bitkisel ve hayvansal yağlar, et ve hayvansal yan űrűnler (kahverengi tanecik 4% sığır içerir), mineraller, sebze protein ekstraktları, sűt ve sűt yan űrűnleri (1.09% kurutulmuş peynir tozu içerir, sarı tanecik 4% peynire eş değer).
Analitik bileşenler (%): protein: 22.0; yağ içeriği: 22.0; inorganik madde: 9.0; ham selüloz: 2.0; enerji: 408 kcal/100 g.
Kg Başına Katkı Maddeleri: Antioksidanlar ve Renklendiriciler; Besinsel katkılar: Vitamin A: 1293 IU, Vitamin B₁: 9.9 mg, Vitamin B₂: 16.9 mg, Vitamin B₆: 4.4 mg, Vitamin D₃: 143 IU, Vitamin E: 115 mg, Bakır (Bakır (II) sülfat pentahidrat): 6.8 mg, İyot (Potasyum iyodid): 1.7 mg, Mangan (Mangan sülfat, monohidrat): 14.1 mg, Çinko (Çinko sülfat, monohidrat): 70.5 mg.
Net Miktar(g/ml): 60
Menşei: Almanya

 


Özel Kolilerimiz İle Siparişleriniz Sağlam ve Hızlı Bir Şekilde Teslim Edilir


Her zaman resmi distribütörlerle çalışırız. Çalıştığımız Markaların Yetkili Satıcısıyız



199 TL üzeri tüm siparişlerde, Türkiye'nin her yerine kargo BEDAVA!


Stok Kodu RZG-025
Barkod 0707033845690
EAN
Kategoriler
Markalar Dreamies
Etiketler Dreamies Avantajlı Paket 24 lü
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap